Platforma web: pfe.aracis.ro

Status platformă: deschisă utilizatorilor

Link de acces pentru inscriere: pfe.aracis.ro/inscriere

Link de acces ulterior inscrierii: pfe.aracis.ro/inscriere/login

Scopul platformei: Platforma de evaluare online are ca obiectiv principal crearea și actualizarea permanentă și în timp real a unei baze de date cu experții evaluatori ai ARACIS, din care se generează Registrul Național al Evaluatorilor (RNE).

Aceasta permite:

  • Înregistrarea online a evaluatorilor (conferențiari, profesori universitari);
  • Publicarea materialelor de studiu și a bunelor practici la nivel național și internațional privind evaluarea calității învățământului superior;
  • Crearea și actualizarea bazei de întrebări necesare pentru generarea testelor de evaluare;
  • Evaluarea experților și comunicarea cu aceștia din punct de vedere al procedurii de evaluare cât și al rezultatelor obținute.

Pentru a vă actualiza datele de pe platforma pfe.aracis.ro vă conectați cu credențialele pe care le-ati primit in momentul in care ati dat testele pe platforma pfe.aracis.ro (mergeti pana la ultimul pas pentru salvarea datelor). CV-ul dvs online afisat pe site-ul ARACIS va fi actualizat in mod automat in urma acestor modificari efectuate de dvs pe platforma pfe.aracis.ro.

Important: În cazul în care doriți să modificați date personale așa cum sunt: adresa de e-mail, număr de telefon, universitatea la care sunteți angajat sau titlul didactic, vă rugăm să transmiteți și un e-mail la: cristian.eni@aracis.ro.

 

Situația candidaților la poziția de expert evaluator actualizată la data de 26.09.2018

Copie_a_Situatie_candidati_2018_01-1.xlsx

 

 

Platforma web: platforma.aracis.ro

Status platformă: deschisă utilizatorilor

Link de acces: platforma.aracis.ro

Scopul platformei: platforma e-learning are ca obiectiv principal publicarea de cursuri multimedia (training online) pentru evaluatorii externi și interni.

Răspunsuri la întrebările frecvente privind funcționarea platformei

 

 

 ENQA


EQAR


INQAAHE


CEE


ENAEE


EQANIE