08.05.2018 13:31

Prezentarea rezultatelor proiectului QAFIN în cadrul lucrărilor Consiliului Național al Rectorilor, Oradea 01 – 03 mai 2018

 

Dată fiind importanța rezultatelor proiectului QAFIN pentru comunitatea academică, reprezentanții Ministerului Educației Naționale (MEN), ai Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) și experții Băncii Mondiale participă în mod constant la întâlnirile Consiliului Național al Rectorilor (CNR).

La întâlnirea CNR care a avut loc la Oradea, în perioada 01 – 03 mai 2018, reprezentanții MEN, ARACIS și ai Băncii Mondiale au prezentat proiectul Metodologiei de clasificare a universităților și ierarhizare a programelor de studii (Rezultatul 2 al proiectului).

Echipa de proiect consideră că informarea permanentă și consultarea instituțiilor de învățământ superior în ceea ce privește elaborarea Metodologiei sunt necesare în vederea atingerii obiectivelor și rezultatelor proiectului.

http://www.aracis.ro/fileadmin/ARACIS/Proiecte/QAFIN/Rezultate/1-2_mai_2018_CNR_Oradea_-__Rezultatul_2_Clasificarea_universitatilor_si_ierarhizarea_programelor__QAFIN.pdf

https://romanialibera.ro/social/bihor-universitatea-din-oradea-va-gazdui-consiliul-national-al-rectorilor-cnr-731528

http://www.bihon.ro/rectorii-din-toata-tara-se-intalnesc-la-oradea/2049261
ENQA


EQAR


INQAAHE


CEE


ENAEE


EQANIE